Aurinkopaneelit

Uutta vihreää energiaa Jokinetiltä

Aurinkopaneelit, hybridi-invertteri ja akkujärjestelmä

Jokinetti otti askeleen kohti ekologisesti kestävää kehitystä hankkimalla yrityksemme käyttöön aurinkovoimalan, joka koostuu aurinkopaneeleista, hybridi-invertteristä ja akkujärjestelmästä.

Tämä älykäs järjestelmä tuottaa kevyesti kaiken kotisivujen ja verkkokauppojen koodaukseen tarvitsemamme sähköenergian koko vuoden ajalta. Sähköenergiasta n. 7-8 kuukautta voidaan tuottaa reaaliaikaisesti ja osa ylijäämäsähköstä tallennetaan yrityksen omaan akustoon. Akkuenergia tasaa kulutuspiikkejä niin, että pystymme hyödyntämään mahdollisimman paljon tuotetusta sähköenergiasta itse. Kesällä myymme ylijäämäsähkön valtakunnan verkkoon (sen mitä ei akkuihin mahdu) ja talvella turvaudumme tuulivoimalla tuotettuun sähköön.

Akkujärjestelmämme toimii tarvittaessa myös UPS:ina, taaten sähkönsyötön myös sähkökatkojen aikana.

Ekologisuutta koko elinkaaren ajalta

Nettisivujemme suunnittelu ja toteutus tehdään kestävän kehityksen periaatteilla alusta loppuun. Jokinetin tekemät nettisivut ja verkkokaupat ovat ympäristöystävällisiä sovelluksen jokaisessa elinkaaren vaiheessa – suunnittelusta, toteutukseen ja ylläpitoon.

Ylläpito UpCloud-pilvessä uusiutuvalla energialla

Jokinetin nettisivuja ylläpidetään UpCloud-pilvipalvelussa, joka käyttää pääasiassa uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä Euroopan palvelinsaleissaan.

Esimerkiksi FI-HEL1-konesali toimii 100% vesivoimalla ja FI-HEL2 hyödyntää pääasiassa vesivoimaa, tarjoten erittäin ekologisesti tuotettua sähköä. Asiakkaamme voivat olla varmoja nettisivujensa pienestä hiilijalanjäljestä ylläpidon aikana.

Telia Helsinki Data Center – Lämpöä Tuhansille Kodeille

UpCloudin käyttämä Telia Helsinki Data Center on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä konesaleista, joka ei ainoastaan käytä uusiutuvaa energiaa, vaan myös tuottaa lämpöä tuhansille koteihin. Konesalin energianhallinta tekee datakeskuksesta erittäin energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen. Lisätietoja näistä linkeistä:

Telia Helsinki Data Center
Telia Helsinki Data Center toimii tuhansien kotien lämpöpatterina

Kiitokset Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy:lle

Lopuksi vielä lämpimät kiitokset Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy:n aurinkosähköasiantuntija Mika Pirhoselle järjestelmämme toimittamisesta avaimet käteen -asennuksena.

Toimitus sujui PKAE:n toimesta nopeasti ja asiantuntevasti. Jokinetillä olemme olleet erittäin tyytyväisiä uuteen aurinkosähköjärjestelmään. Aurinkopaneelien, hybridi-invertterin ja akkusysteemin avulla Jokinetti voi jatkossa tarjota asiakkaillemme aidosti ekologiset nettisivut, jotka eivät käytä fossiilisilla polttoaineilla tuotettua sähköä.

Aurinkopaneeleja onkin jo monilla yrityksillä, mutta tällaisia energian varastointiin kykeneviä hybridijärjestelmiä ei vielä kovin monella yrityksellä ole. PKAE on erikoistunut toimittamaan isoja järjestelmiä yrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja yksityisasiakkaillekin. Kiitos Mika!

Valitse sinäkin Jokinetti, kun haluat aidosti ekologiset nettisivut koko niiden elinkaaren ajan.

Samankaltaiset artikkelit