hinnasto

Tutustu alta Jokinetin kotisivupakettien ominaisuuksiin!

Verkkosivujemme julkaisujärjestelmänä toimii WordPress alusta, joka on maailman ylivoimaisesti suosituin julkaisujärjestelmä kotisivuille. Asennamme nettisivuihin tarpeelliset (ja vain välttämättömimmät) lisäosat, jotta sivuista tulee kevyet, suorituskykyiset ja turvalliset.

Perehdy kotisivupaketteihin huolellisesti alta ja laita kotisivut tilaukseen – otetaan uudet kotisivut työn alle heti niin pian kuin mahdollista!

Ylläpitopalvelu

Kotisivupakettimme asennetaan huippunopeaan UpCloudin pilvipalveluun, jonka palvelinsali sijaitsee Helsingissä.

Kotimaisella sijainnilla on merkitystä – mitä lähempänä asiakasta palvelimet sijaitsevat, sen nopeammin nettisivut latautuvat.

Tämäkin sivu on optimoitu Jokinetin Turbo-paketilla!

Testaa itse puolueettomalla Google PageSpeed Insights -työkalulla ja totea miten nopeasti tämä sivu latautuu antamalla testityökalun sivuksi tämän sivun osoite (https://www.jokinetti.fi/kotisivupaketit/).

* Kaikki hinnat ovat ALV 0 hintoja ja niihin lisätään ALV 24%.

Mikä kotisivupohja sopii yritykselleni?​

Tilatessasi kotisivut meiltä, voit valita toivomasi kotisivupohjan joko Kadencen tai WP Astran valikoimista. Valitse pohja, joka miellyttää silmääsi. Kokeile pohjaa myös mobiililaitteilla (ja tabletilla), jotta näet miten pohja muokkautuu kännykän tai tabletin näyttöön.

Alla on kokemuksiamme ja havaintojamme eri kotisivupohjista. Toivottavasti näistä on apua sopivan kotisivupohjan valinnassa.

Kadence

Kadence-kotisivupohjat ovat kevyitä, suorituskykyisiä ja hyvännäköisiä ja ne latautuvat todella vikkelästi. Mikäli olet kiinnostunut Google-hakuoneoptimoinnista tai erityisesti nopeista kotisivuista, suosittelemme ehdottomasti valitsemaan Kadence kotisivupohjan. Siitä on helpompi lähteä rakentamaan todella nopeita sivuja.

Kadence yhdistettynä Turbo-ylläpitopakettiimme muodostaa toimivan alustan kotisivuille, jotka ovat hyvä lähtötaso Google hakukone -ystävällisille kotisivuille. Asiakkaatkin tykkäävät käydä (ja viihtyä) sivuilla, jotka latautuvat nopeasti ja ovat sisällöltään mielenkiintoiset.

Kadence tarjoaa sisältöjen päivittämiseen vaihtoehtoisesti joko Kadence-lohkoeditorin tai Elementor-editorin, riippuen valitsemastasi kotisivupohjasta. Kadence-lohkoeditori laajentaa WordPress Gutenberg Editorin muokkausmahdollisuuksia ja sillä tehdyt sivut latautuvat nopeammin kuin Elementorilla tehdyt. Vastaavasti Elementorin työkalut ovat monipuolisemmat.

WP-Astra

WP Astra -kotisivupohjissa on runsaasti valinnanvaraa erilaisten ilmeiden toteuttamiseen. Kokemuksemme mukaan WP Astra -pohjien teemat ovat jonkin verran hitaampia suorituskyvyltään Kadenceen verrattuna, mutta valikoimaa ja erilaisia ulkoasupohjia on runsaasti enemmän tarjolla.

WP Astra -pohjilla voit käyttää todella helppokäyttöistä Elementor-editoria, jonka avulla sisältöjen päivitys sujuu kuin tanssi.

Jos valitset WP Astra -pohjan, niin suosittelemme harkitsemaan sen kylkeen Turbo-ylläpitopakettiamme. WP Astra -teemat latautuvat oletuksena hitaammin, mutta laajalla nopeusoptimoinnilla pyrimme saattamaan sivujen suorituskyvyn riittävän hyvälle nopeustasolle jotta sivusi eivät töki.