Sosiaalisen median (SOME) voi sisällyttää kotisivuille monin eri tavoin. Helpoimmillaan se menee linkittämällä teksti tai kuva yrityksen omaan SOME-tiliin. On myös olemassa edistyneempiä tapoja, joita käsittelemme tässä artikkelissa.

Sosiaalinen media kotisivuilla

Facebook kotisivuille

Yleinen tapa sisällyttää Facebook yrityksen kotisivuille on linkittää Facebook-ikoni yrityksen omille Facebook-sivuille. Facebook voidaan myös upottaa (engl. embed) kotisivuille Javascriptin ja lähdekoodin avulla. Tällöin Facebook näkyy asiakkaalle osana yrityksen kotisivuja ja siitä klikkaamalla pääsee yrityksen Facebook-sivuille.

Facebook ikonista voidaan myös jakaa sivu tai artikkeli sosiaalisessa mediassa.

Twitter kotisivuille

Twitter-ikonista voidaan linkittää yrityksen Twitter-tiliin tai jakaa sivu sosiaalisessa mediassa. Twitter voidaan myös upottaa (engl. embed) yrityksen kotisivuille, jolloin se näkyy loppuasiakkaalle osana yrityksen kotisivuja.

Youtube kotisivuille

Youtube-ikonista voidaan linkittää yrityksen Youtube-kanavaan. Useimmiten Youtube-videot kuitenkin upotetaan (engl. embed) yrityksen kotisivuille, jolloin se näkyy loppuasiakkaalle osana yrityksen kotisivuja.

Youtube video taustalle

Eräs keino linkittää Youtube yrityksen kotisivuille on laittaa Youtube video sivun taustalle käynnistymään joko automaattisesti tai napin painalluksesta.

Yhdessä parallax-efektin ja liukuväritaustan kanssa efekti on näyttävä.

Tilaa kotisivut → Tilaa kotisivut ja sähköpostit →

Instagram kotisivuille

Instagramin upotus kotisivuille voidaan tehdä Instagramin API-rajapinnan avulla. Tämä tapa vaatii ohjelmointikokemusta ja oAuth-autentikoinnin ymmärtämistä.

Lopputulos on kuitenkin näyttävä, kun Instagramiin lisätyt kuvat tulevat automaattisesti yrityksen kotisivuille näkyviin.

Google Plus kotisivuille

Google Plus SOMEn upotus kotisivuille tapahtuu ikonin avulla, jota klikkaamalla voidaan jakaa sivu tai artikkeli Google Plus mediassa.

Pinterest kotisivuille

Pinterestin upotus kotisivulle voidaan tehdä lisäämällä sivulle tai artikkeliin Pinterest-ikoni, jota klikkaamalla voidaan jakaa kuva Pinterestissä.

Tilaa kotisivut → Tilaa kotisivut ja sähköpostit →