Mikä Jokinetti?

Jokinetti on Joensuussa toimiva yritys, joka on osa Affordia Oy:tä.
Jokinetin yrittäjällä Mikolla on ohjelmistoinsinöörin koulutus (1996-2000) Helsingin Ammattikorkeakoulusta.
Kuka mikä häh?

Jokinetti?

Jokinetti on Joensuussa toimiva pieni yritys, joka tekee kotisivuja yrityksille. Jokinetti on aputoiminimi Affordia Oy:lle (y-tunnus 2760071-9).

Teemme kotisivujen lisäksi web-ohjelmointityötä lähinnä PHP-ohjelmointikielellä ja Laravel-sovelluskehyksellä.

Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta kotisivujen tekemisestä, päivittämisestä, palvelintilasta, verkkotunnuksien hankinnasta tai SSL-sertifikaateista. Teemme sinulle kotisivut avaimet käteen -periaatteella.

Kaikkiin kotisivuihimme kuuluu ilmainen koulutus, jonka pidämme WordPress-sisällönhallinnan käytöstä. Koulutuksen jälkeen voit ylläpitää helposti kotisivujen sisältötekstejä itsekin.

Jokinetin yrittäjä

Mikko Raassina

Mikko Raassina

Tilatessasi kotisivut Jokinetiltä, saat tekijäksi.... kenetpä muut kuin Mikon! Jos et vielä tunne minua, niin alla on hieman esittelyä minusta.

Olen ohjelmistoinsinööri (vm. 1996-2000) ja olen tehnyt ohjelmointitöitä vuodesta 1989 lähtien. Alussa koodausta omaksi iloksi ja ensimmäiset laskutettavat ohjelmat tein 1990-luvun alkupuolella puutavarateollisuudelle C-kielellä.

Olen ollut mukana koodaamassa laskutusjärjestelmiä, SMS-tekstiviestipalveluita, yrityksen sisäisiä web-järjestelmiä, henkilöllisyyden ja käyttöoikeuksien hallintaa, taustajärjestelmiä (Web Services), kuluttaja-asiakkaalle näkyviä järjestelmiä (mm. hotellinvaraus netissä), asiakasomistajuuteen liittyviä asioita ja monia pieniä toimeksiantoja vuosien varrella.

Merkittävimmät nettisivut, joita olen ollut tekemässä osana tiimiä ja myöhemmin ylläpitänyt itsenäisesti useamman vuoden ajan ovat useimmille tutut sivustot s-kanava.fi ja sokoshotels.fi.

Luonnollisestikin kävijämäärät tämäntyyppisillä sivustoilla ovat jotain aivan muuta kuin pk-yrityksen nettisivuilla. Tästä saatu kokemus on todella arvokasta yritysten nettisivuja kehitettäessä.

Löydät minut sosiaalisesta mediasta.

CV

Koulutus ja sertifikaatit

Vapaa-ajalla

Työelämässä

Ryhdyin päätoimiseksi yrittäjäksi vuonna 2016 oltuani sitä ennen “renkinä” eri IT-yritysten palveluksessa.

Tarvitsetko kotisivut yritykselle?

Scroll to Top