Sähköposti yritykselle

Hanki Microsoft 365 Business tai Exchange Online sähköposti yrityksen omalla verkkotunnuksella kotisivujen tai verkkokaupan tilauksen yhteydessä tai erikseen!

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business -palvelupaketit ovat oivallinen valinta yritykselle silloin, kun on tarvetta Office-sovelluksille ja Teams-videopalavereille yrityksen omalla verkkotunnuksella olevan sähköpostin lisäksi.

Business Basic -palvelupakettiin kuuluu vain online- ja mobiilisovellukset osoitteessa https://www.office.com/, kun taas Business Standard ja Premium -paketeista löytyy myös sovellusten työpöytäversiot.

Sähköpostin voi asentaa myös älypuhelimen Outlook-sähköpostiohjelmaan, jolloin viestit tulevat kätevästi kännykkään.

Microsoft 365 Business palvelupaketit *):​

  • Business Basic: 5,10 €/käyttäjä/kk (vuositilaus) + ALV
  • Business Standard: 10,50 €/käyttäjä/kk (vuositilaus) + ALV
  • Business Premium: 18,60 €/käyttäjä/kk (vuositilaus) + ALV

Vuositilaus – uusitaan automaattisesti. Vertaile täältä Microsoft 365 -palvelupakettien sisältöä.

*) Edellä olevat hinnat ovat voimassa ennen 31.3.2023 laskutettaville vuosilisensseille. Microsoft-palvelupakettien hinnat nousevat 1.4.2023 alkaen 11 %. Lue hintamuutoksesta lisää Microsoftin julkaisemasta tiedotteesta.

Microsoft Exchange Online

Microsoft Exchange Online -palvelupaketit sisältävät sähköpostin yrityksen omalla verkkotunnuksella. Lisäksi pakettiin kuuluu kalenteri ja sähköpostin arkistointitoiminnot.

Palveluita voi käyttää tietokoneen Outlookista, verkon kautta ja mobiililaitteilla asentamalla siihen Outlook-sovelluksen.Tähän pakettiin ei kuulu lainkaan Office-sovelluksia, kuten Word, Excel tai Teams.

Sähköpostitiliin voi kirjautua suoraan osoitteessa https://outlook.office.com tai liittää tilin esim. älypuhelimen tai tietokoneen Outlook-sähköpostiohjelmaan.

Microsoft Exchange Online palvelupaketit *):​

  • Exchange Online (Plan 1): 3,40 €/käyttäjä/kk (vuositilaus) + ALV
  • Exchange Online (Plan 2): 6,70 €/käyttäjä/kk (vuositilaus) + ALV

Vuositilaus – uusitaan automaattisesti. Vertaile täältä Exchange Online -palvelupakettien sisältöä.

*) Edellä olevat hinnat ovat voimassa ennen 31.3.2023 laskutettaville vuosilisensseille. Microsoft-palvelupakettien hinnat nousevat 1.4.2023 alkaen 11 %. Lue hintamuutoksesta lisää Microsoftin julkaisemasta tiedotteesta.

Hanki sähköposti yritykselle!

Meiltä saat kaiken tarvittavan kätevästi samasta paikasta kotisivujen tilaamisen yhteydessä.