WordPress sisällönhallinta

WordPress sisällönhallinta

WordPress on erinomainen valinta yrityksen kotisivujen sisällönhallintajärjestelmäksi (Content Management System, CMS). Lähestulkoon 38% internetin sivustoista on tehty WordPressin avulla vuonna 2021, joten voidaan puhua jo jonkinlaisesta standardista.

Käyttäjäystävällinen sisällönhallinta (CMS)

WordPressin ehdoton valtti on käyttäjäystävällinen sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin Elementor -verkkosivujen rakentaja tekee sisältöjen päivittämisestä todella käyttäjäystävällistä. Raahaa ja pudota -ominaisuuden avulla voi sisältöä päivittää juuri siihen kohtaan mihin haluaa.

WordPress Elementor

Elementorin käytön oppii nopeasti ja sisältöartikkeleiden päivittäminen on perusteiden oppimisen jälkeen helppoa ja vaivatonta myös itse.

Lisäosat (Plugins)

WorPressillä on yli 45 000 lisäosaa saatavilla melkein kaikkiin mahdollisiin toimintoihin. Tarvitsitpa parannusta sivun hakukoneoptimointiin (SEO) tai sivun toimintojen analysointiin, siihen löytyy todennäköisesti valmis lisäosa.

Sinun ei siis tarvitse itse kirjoittaa montaa riviä koodia saavuttaaksesi toiminnallisuuden. Riittää, että asennat lisäosan ja nautit sen tuomasta toiminnallisuudesta.

Hakukoneystävällinen (SEO) sisällönhallinta

WordPress on hakukoneystävällinen sisällönhallintatyökalu, jonka avulla on helppoa kirjoittaa hakukoneystävällistä sisältöä.

WordPressiin on myös saatavilla SEO WordPress lisäosia, jotka neuvovat sisältöjen kirjoittamisessa.

Reponsiiviset, mobiiliystävälliset kotisivupohjat

WordPressille on saatavilla lukuisia responsiivisia (mobiiliystävällisiä) kotisivupohjia, joista saadaan rakennettua näyttävät yrityksen kotisivut. Käyttämämme WordPress-kotisivupohjat ovat mobiiliystävällisiä, joten valitsemalla Jokinetin kotisivujen tekijäksi voit hyötyä siitä, että verkkosivustosi tukee myös mobiililaitteita.

Käytämme kotisivujen tekemiseen laadukkaita WP Astra -kotisivupohjia, joita pääset selaamaan klikkaamalla edellä olevaa linkkiä.

Hyvä puoli WP Astra -kotisivupohjista on se, että niitä päivitetään jatkuvasti kirjastojen ja teemojen osalta. Jatkuvan päivittämisen ansiosta ne tukevat paremmin uusia laitteita, käyttöjärjestelmiä ja selaimia. WordPressin avulla päivitykset saadaan siirtymään kotisivupohjaan automaattisesti.

Open Source -yhteistö

WordPressin yksi merkittävimmistä hyödyistä on, että WordPress on avoimen lähdekoodin alusta.  Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WordPress-kehittäjät voivat jakaa verkossa lisäosia muiden ohjelmoijien kanssa.

Suuren kehittäjämäärän ansiosta WordPress kehittyy jatkuvasti ja siihen on saatavilla päivityksiä säännöllisesti.

Suuren markkinaosuuden takia WordPress onkin myös hakkereiden suosikki. Erityisen tärkeää onkin päivittää uusimmat versiot käytetyistä lisäosista ja WordPressistä, jotta sivusto pysyy paremmin ajan tasalla tietoturvauhkia vastaan.

Kirjoittaja on yrittäjä Jokinetissä,
ja ohjelmistoinsinööri AMK
(vm. 1996-2000)

Jaa sivu:

Kotisivujen ominaisuudet:

Kiinnostuitko kotisivuistamme?

Klikkaa painiketta ja laita Jokinetille viestiä, niin saadaan yrityksesi kotisivuasia vireille!
Toimi heti
Scroll to Top