kotisivuja vailla?​​

Tulit oikeaan paikkaan. Anna minun auttaa!

Jätä viesti tai soita ja kysy lisää! Mietitään yhdessä minkälainen kotisivupaketti voisi sopia sinulle parhaiten.

Voit lähestyä minua matalalla kynnyksellä ja kysyä lisätietoja, tarvitsitpa minkä kokoiset nettisivut tahansa.Tiesitkö, että olen vastannut kahden isomman nettisivun sovellusylläpidosta aikanaan työskennellessäni konsulttitalossa? Sivut olivat: S-kanava.fi ja Sokoshotels.fi.

Samalla intohimolla voin ylläpitää sinunkin yrityksesi sivuja!

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteystietosi, niin palailen asiaan lähiaikoina!

Usein kysytyt kysymykset

Alla on koottu valmiita vastauksia asiakkaitamme askaruttaviin kysymyksiin.

Tutustu tästä eri kotisivupaketteihin, joista löytyy muutama eri vaihtoehto.

Edullisimmin pääset kotisivuihin käsiksi Startti-paketilla. Suosituin kotisivupakettimme on Vauhti-paketti, joka soveltuu useimmille pienyrityksille.

Jos isoin Raketti-pakettikaan ei ole riittävä, niin laita viestiä! Katsotaan yhdessä sopiva paketti sinulle!

Teknisesti WooCommerce ei rajoita verkkokauppasivustollesi lisättävien tuotteiden määrää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voit lisätä miljoonia tuotteita sivuillesi ja odottaa silti samaa verkkosivuston nopeutta, latausaikaa ja suorituskykyä.

Jos sinulla on joitan kymmeniä, satoja tai enintään muutamia tuhansia tuotetta, voit olla suhteellisen huoleti sivujen suorituskyvyn suhteen.

Microsoftin 365 Business ja Exchange Online -palvelupaketit myydään käyttäjäkohtaisesti (hinta per käyttäjä). Microsoft sähköpostilaatikoita voi luoda enintään 300 sähköpostiosoitetta samalla verkkotunnuksella.

Mikään ei estä sinua ylläpitämästä kotisivujasi itse omassa webhotellissasi.

Ylläpidossa on kuitenkin omat vaaransa ja helpoimmalla pääset kun ulkoistat sen ammattilaisen harteille. Huoleton-pakettimme sisältää paljon ominaisuuksia, joilla sivujen ylläpidosta tulee todella vaivatonta ja turvallista.

Turbo-pakettimme on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat panostaa erityisesti sivujen suorituskykyyn. Nopeasti latautuvat sivut tarjoavat erinomaisen alustan Google-näkyvyydelle.

Jokinetin Mikolle on kertynyt kokemusta myös ”isojen nettisivujen” (= isot sivut + todella paljon kävijöitä) ylläpidosta, kuten S-kanava.fi ja Sokoshotels.fi. Mikko työskenteli kansainvälisessä tietotekniikkakonsulttitalossa ennen Jokinetin yrittäjäksi ryhtymistä, missä vastasi näiden sivustojen sovellusylläpidosta.

Useamman vuoden työskentely vastaten itsenäisesti kävijämäärältään suurien nettisivujen ylläpidosta on jättänyt käteen paljon hyviä niksejä, joilla sivuista tulee nopeat ja suorituskykyiset.

Samoja oppeja voidaan soveltaa kätevästi myös pienyritysten nettisivuissa.

Tyypillisesti sivujen tekemiseen on hyvä varata vähintään n. 2 viikkoa kalenteriaikaa toteutukselle. Tämän lisäksi on hyvä varata riittävästi aikaa sisällön hiomiseen. Eli muutama viikko plus lisäksi sen verran aikaa kuin itse tarvitset lopullisten tekstien ja sisällön tuottamiseen.

Affordia Oy

Notkolantie 24
82210 Suhmura
Finland
info@affordia.fi

Avoinna:
Ma-pe 08-16
La suljettu
Su suljettu