Tarvitsetko kotisivut yrityksellesi?​​

Jos vastaus on kyllä, niin autan mielelläni. Soittele tai jätä viesti! Mietitään yhdessä minkälainen ratkaisu sinulle sopisi parhaiten ja löytyisikö meidän valikoimista sopivat sivut sinulle.

Jos päädyt ostamaan niin pannaan homma vireille mahdollisimman pian!

Mikko Raassina
Mikko auttaa sinua kotisivu- ja verkkokauppa -asioissa aina ystävällisesti ohjelmistoinsinöörin koulutuksen ja 25+ vuoden työkokemuksen tuomalla varmuudella.

Mikko Raassina /
Jokinetin yrittäjä (Affordia Oy)

+358 50 502 0054
etunimi.sukunimi ( at ) affordia.fi

Usein kysytyt kysymykset

Alla on koottu valmiita vastauksia asiakkaitamme askaruttaviin kysymyksiin.

Tutustu tästä eri kotisivupaketteihin, joista löytyy muutama eri vaihtoehto.

Edullisimmin pääset kotisivuihin käsiksi Startti-paketilla. Suosituin kotisivupakettimme on Vauhti-paketti, joka soveltuu useimmille pienyrityksille.

Jos isoin Raketti-pakettikaan ei ole riittävä, niin laita viestiä! Katsotaan yhdessä sopiva paketti sinulle!

Teknisesti WooCommerce ei rajoita verkkokauppasivustollesi lisättävien tuotteiden määrää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voit lisätä miljoonia tuotteita sivuillesi ja odottaa silti samaa verkkosivuston nopeutta, latausaikaa ja suorituskykyä.

Jos sinulla on joitan kymmeniä, satoja tai enintään muutamia tuhansia tuotetta, voit olla suhteellisen huoleti sivujen suorituskyvyn suhteen.

Microsoftin 365 Business -paketit myydään käyttäjäkohtaisesti (hinta per käyttäjä). Microsoft 365 Standard tukee enintään 300 käyttäjää. Siksi voit luoda jopa 300 sähköpostiosoitetta samalla verkkotunnuksella.

WebMail-sähköpostissa peruspakettiin tulee 10 kpl sähköposteja ja lisäsähköposteja tai lisätilaa sähköposteille on saatavilla hinnaston mukaisesti.

Mikään ei estä sinua ylläpitämästä kotisivujasi itse omassa webhotellissasi.

Ylläpidossa on kuitenkin omat vaaransa ja helpoimmalla pääset kun ulkoistat sen ammattilaisen harteille. Huoleton-pakettimme sisältää paljon ominaisuuksia, joilla sivujen ylläpidosta tulee todella vaivatonta ja turvallista.

Turbo-pakettimme on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat panostaa erityisesti sivujen suorituskykyyn. Nopeasti latautuvat sivut tarjoavat erinomaisen alustan Google-näkyvyydelle.

Jokinetin Mikolle on kertynyt kokemusta myös ”isojen nettisivujen” (= isot sivut + todella paljon kävijöitä) ylläpidosta, kuten S-kanava.fi ja Sokoshotels.fi. Mikko työskenteli kansainvälisessä tietotekniikkakonsulttitalossa ennen Jokinetin yrittäjäksi ryhtymistä, missä vastasi näiden sivustojen sovellusylläpidosta.

Useamman vuoden työskentely vastaten itsenäisesti kävijämäärältään suurien nettisivujen ylläpidosta on jättänyt käteen paljon hyviä niksejä, joilla sivuista tulee nopeat ja suorituskykyiset.

Samoja oppeja voidaan soveltaa kätevästi myös pienyritysten nettisivuissa.

Tyypillisesti sivujen tekemiseen on hyvä varata vähintään n. 2 viikkoa kalenteriaikaa toteutukselle. Tämän lisäksi on hyvä varata riittävästi aikaa sisällön hiomiseen. Eli muutama viikko plus lisäksi sen verran aikaa kuin itse tarvitset lopullisten tekstien ja sisällön tuottamiseen.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kotisivuista tai verkko­kaupasta tällä lomakkeella

Jätä viesti, niin palailen asiaan!

Affordia Oy

Notkolantie 24
82210 Suhmura
Finland
info ( at ) affordia.fi

Avoinna:
Ma-pe 08-16
La suljettu
Su suljettu